Ne bih ljubio ženu sa silikonima

Ne bih ljubio ženu sa silikonima– Kao muškarac volim da vidim lepu ženu, ali ne razumem kako neko može da ljubi devojke sa silikonskim ustima.

Šta se sad tu oseća?! Još kada vidim da pumpaju jagodice, pa

to mi je tek hit – rekao je Danilo u emisiji „Bulevar B92“ ne razmišljajući da li mu tu izjavu može zameriti bivša supruga.

– Ženio sam se dva puta i to su izgleda moji limiti. Lepo mi je rekao ćale: „Sine, ne pokušavaj više, vidiš da ti ne ide“. Za sve što mi je rekao u životu bio je u pravu, kamo sreće da sam ga slušao. Brak je, kao i svaka institucija u ovoj državi, propao. Glupo je da kažem da se više neću ženiti, ali stvarno ne vidim svrhu. I te svadbe, oba puta sam imao opštenarodno veselje na kom se svi provedu osim mladenaca – kroz osmeh se prisetio Ikodinović prošlosti.

– Što žena može da upr-opasti muškarca, pa to niko ne može. Mada ukoliko je pametna može da ga i uzdigne – ironično je dodao sportista.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ikodinović: Nataša me ne izdržava!

Dači zabranjeno da vozi!

Viđam se sa Danilom, čak me i hrani!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ne bih ljubio ženu sa silikonima”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump