Došao je i taj dan: Udala se Dženifer Aniston!

Došao je i taj dan: Udala se Dženifer Aniston!Da, znamo da vam svuči neverovatno, ali američki tabloidi uveliko pišu o tajnoj udaji Dženifer Aniston.

Ona i Džastin Teru su se po svemu sudeći uzeli početkom leta i

to pošto su potpisali bračni ugovor vredan 170 miliona dolara.

Venčanje se odigralo u dvorištu njihove vile na Bel Eru, bilo je malo, a njihovi selebriti gosti su se zakleli na poverljivost. Izgleda da je neko od njih medijima ipak izbrbljao da se Džen udala. Među gostima su bili Kortni Koks, Melisa Mekarti, Selena Gomez, Čelzi Hendler i Ed Širan.

Dženifer prema pisanju „Life&Style“ nije imala deveruše.

Pre vesti o venčanju, koju par nije potvrdio, šuškalo se da su raskinuli, ali i da je Anistonova trudna. Bili su vereni tri godine.

Početkom ove godine glumica je za „L’nStyle“ pričala o mogućnosti tajnog venčanja.

– O tome se već dugo priča u kući. Da li to samo da uradimo i kažemo „ma ko ga šiša“? Ili da očajnički pokušamo da se izvučemo s tajnim venčanjem na kom se uopšte ne zabavljaš jer se skrivaš negde u nekoj pećini? Kada bismo to mogli da uradimo bez frke i buke, uradili bismo to. Kada imaš volju, uvek pronađeš način- rekla je Dženifer Aniston.

Istovremeno ona je pričala i o frustraciji zbog raznih izveštaja tabloida.

– Razumem da moraju da prodaju magazine, ali sada je to stvarno zastarelo. Ubija me kada mi prijatelji pošalju slike koje su napravili ispred kioska. Jedan časopis piše „Očajna i sama“, a drugi „Pobegla je na tajno venčanje“. Mislim, bar se raspitajte!- rekla je Džen tada.

Vest o venčanju je prvi objavio američki tabloid „Life & Style“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Aniston: Zauvek ću voleti Breda

Dženifer se verila, konačno!

Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Došao je i taj dan: Udala se Dženifer Aniston!”

  • 23 marta, 2018, 14:58

    Jjkkmm!!m

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump