Kaću zaveo grčki političar

Kaću zaveo grčki političarZanosno telo pevačice Katarine Živković koje šeta crnogorskim plažama pravi je lepak za muškarce.

Pa je tako na njen stas pao i jedan grčki političar. On je Kaćuzapazio na nastupu grčke zvezde Antonisa Remosa, koji je u Budvi, gde pevačica letuje, održao koncert u ponedeljak.

– Kaća je bila na koncertu sa drugaricama, kada je za njen sto mladi političar poslao flašu šampanjca i cveće za svaku od njih. Malo kasnije im se pridružio i odmah pokazao simpatije za Kaću. Direktan kao i većina Grka, pozvao je da sutradan bude gost na njegovoj jahti, koja je usidrena u Porto Montenegru. Njoj su se dopali njegovi maniri, pa je pristala, ali nije ni slutila da će na jahti biti samo njih dvoje. Iznenadilo ju je i to što joj je Grk sam poslužio večeru i ponašao se prema njoj sa punim poštovanjem. Sedeli su na palubi skoro do jutra – kaže naš izvor blizak pevačici.

Pošto je on juče morao da se vrati u Grčku zbog situacije u zemlji jer je jedan od saradnika na formiranju finansijskog plana, pozvao je Kaću da mu se pridruži na Mikonosu početkom avgusta. Ona je priznala drugaricama da joj se političar baš dopao, ali još razmišlja da li da prihvati poziv i pridruži mu se na krstarenju grčkim ostrvima – dodaje naš izvor.

Kada smo pozvali Živkovićevu kako bi nam potvrdila priču i otkrila ime atraktivnog političara, ona je tajanstveno odgovorila.

– Ne mogu bez vas novinara na miru ni da letujem. Javiću vam ako budem uspela da pomognem Grčkoj da prevaziđe krizu – uz zagonetan osmeh nam je poručila Kaća, iznenađena što znamo šta se ovog leta zbiva na jahtama u Crnoj Gori.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća i Bane putuju u Egipat!

Bred postaje političar, a Anđa boluje?!

Kaća kopirala Anu!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Kaću zaveo grčki političar”

  • 22 aprila, 2016, 23:29

    In these busy times it is sometimes hard to squeeze in quality time with our children. If Italian cooking is one of the things you love doing together,
     then you might like to take some master classes offered with the – Yarra Valley wine tours.
    Fernando Garibay is managed by Jimmy Iovine, Martin Kierszenbaum and Neil Jacobson.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump