Supruzi Džonija Depa prete ubijanjem pasa!

Supruzi Džonija Depa prete ubijanjem pasa!Ljubimci glumačkog para Pistol i Bu dospeli su u centar medijske pažnje.

Kada su ih bez neophodnih dozvola privatnim avionom doveli u maju u Australiju, gde je Dep

snimao nastavak filma „Pirati sa Kariba“.

Australija ima stroga pravila o dovođenju životinja u zemlju, uključujući posebne dozvole i karantin od najmanje 10 dana, radi sprečavanja širenja zaraza, kao što je besnilo.

Amber Herd je ove sedmice optužena po dve tačke zbog unošenja jorkširskih terijera u zemlju, kao i za pravljenje lažnog dokumenta, saopštilo je danas javno tužilaštvo Australije.

Australijski ministar poljoprivrede Barnabi Džojs je tada optužio Depa za krijumčarenje pasa i naredio da oni budu izvedeni iz zemlje u roku od 72 sata ili će biti uspavani.

„Ako počnemo da puštamo filmskim zvezdama, makar bio i dva puta proglašavan za najseksipilnijeg muškarca, da dolaze u našu zemlju s ljubimcima, zašto onda ne bismo kršili zakone za sve“, rekao je tada Džojs.

Kazna predviđena za nelegalno unošenje životinja je do 10 godina zatvora i 75.000 dolara, a za falsifikovanje dokumenta do jedne godine zatvora i 7.500 dolara.

Amber Herd je dobila poziv da se pojavi na sudu u Kvinslendu 7. septembra.

U intervjuu za australijsku televiziju Čenel 7, Herdova je prošlog meseca izjavila da će ona i Dep u budućnosti nastojati da izbegu Australiju što je više moguće, „zahvaljujući pojedinim njenim političarima“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Susret Borisa Tadića i Džonija Depa! /video/

I Danijela Vranić je upoznala Džonija Depa!

Šta je nasmejalo Anđelinu i Džonija Depa?


Tagovi: [ ]

3 komentara na “Supruzi Džonija Depa prete ubijanjem pasa!”

 • 1 marta, 2016, 9:54

  Koliko su njihovi postupci neozbiljni toliko je i zakon bezvezan…

 • TonnyLog
  2 februara, 2017, 0:14

  Я слесарь-сантехник, работаю в СПб, исполняю работы по ремонту или замене широкого спектра сантехнического оборудования: унитазы, ванны, болеры, смесители, фановые трубы и сифоны. Работаю в пределах Санкт-Петербурга. Цены не завышаю, т.к. работаю один (без фирм и бригад). Если объем работ небольшой, и за час управлюсь – то беру 500 рублей… если заказ объемный, то договариваемся с заказчиком. Еще я, делаю разводку труб горячего и холодного водоснабжения по квартире (металлопластик или полипропилен, на выбор заказчика). Звоните, не стесняйтесь, всегда можно договориться о цене! Тел: 89522848727

 • 17 maja, 2017, 6:14

  Блокировка ресурсов vk и одноклассники в Украине с 1 июня 2017.
  Как обойти блокировку ?!
  Подписывайтесь в паблик: https://vk.com/blockedukraine
  Легальные способы посещать вконтакте из Украины.

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump