Supruzi Džonija Depa prete ubijanjem pasa!

Supruzi Džonija Depa prete ubijanjem pasa!Ljubimci glumačkog para Pistol i Bu dospeli su u centar medijske pažnje.

Kada su ih bez neophodnih dozvola privatnim avionom doveli u maju u Australiju, gde je Dep

snimao nastavak filma „Pirati sa Kariba“.

Australija ima stroga pravila o dovođenju životinja u zemlju, uključujući posebne dozvole i karantin od najmanje 10 dana, radi sprečavanja širenja zaraza, kao što je besnilo.

Amber Herd je ove sedmice optužena po dve tačke zbog unošenja jorkširskih terijera u zemlju, kao i za pravljenje lažnog dokumenta, saopštilo je danas javno tužilaštvo Australije.

Australijski ministar poljoprivrede Barnabi Džojs je tada optužio Depa za krijumčarenje pasa i naredio da oni budu izvedeni iz zemlje u roku od 72 sata ili će biti uspavani.

„Ako počnemo da puštamo filmskim zvezdama, makar bio i dva puta proglašavan za najseksipilnijeg muškarca, da dolaze u našu zemlju s ljubimcima, zašto onda ne bismo kršili zakone za sve“, rekao je tada Džojs.

Kazna predviđena za nelegalno unošenje životinja je do 10 godina zatvora i 75.000 dolara, a za falsifikovanje dokumenta do jedne godine zatvora i 7.500 dolara.

Amber Herd je dobila poziv da se pojavi na sudu u Kvinslendu 7. septembra.

U intervjuu za australijsku televiziju Čenel 7, Herdova je prošlog meseca izjavila da će ona i Dep u budućnosti nastojati da izbegu Australiju što je više moguće, „zahvaljujući pojedinim njenim političarima“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 7 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Susret Borisa Tadića i Džonija Depa! /video/

I Danijela Vranić je upoznala Džonija Depa!

Šta je nasmejalo Anđelinu i Džonija Depa?


Tagovi: [ ]

7 komentara na “Supruzi Džonija Depa prete ubijanjem pasa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump